Wij geven kracht aan uw locatie!

Locatiecentrale is hét platform om uw vastgoed onder de aandacht te brengen voor tijdelijke en creatieve initiatieven.

Van leegstand naar herbestemming

Locatiecentrale biedt ondersteuning bij de transitie van een leegstaande locatie naar een nieuwe bruisende bestemming. Wij denken graag met u mee over potentiele functies voor uw vastgoed, brengen u in contact met interessante partijen of treden op als tussenpersoon.

In de tussentijd zorgen wij ervoor dat uw vastgoed actief verhuurd wordt. Indien gewenst dragen we zorg voor actieve programmering op uw locatie, helpen we bij horeca- en evenementexploitatie en nemen we het aanvraag, offerte- en vergunningstraject uit handen.

Waarom verhuren?

 • Creëer reuring rondom uw locatie
  Evenementenbureaus en mediaproducenten blazen weer leven in uw leegstaand vastgoed. Ze ontsluiten uw locatie voor nieuwe (wellicht potentiële) doelgroepen. Vergroot de bekendheid van uw locatie door mee te liften op de marketing rondom hun producties.
 • Genereer extra inkomsten
  Met de verhuuropbrengsten bespaart u op de vaste lasten en onderhoudskosten van uw leegstaand vastgoed. Voor een korte, afgekaderde periode en zonder veel verplichtingen van uw kant. Zo blijft u flexibel om kansen die voorbij komen aan te grijpen.
 • Experimenteer met nieuwe invulling
  Zie wat wel en niet werkt op uw locatie. Evenementen, mediaproducties en pop-up concepten gebruiken het verhaal en potentieel van uw locatie op een creatieve manier. Dit biedt wellicht nieuwe inzichten voor de (her)positionering van uw locatie.
 • Versnel herbestemming!
  Locatiecentrale beschikt over het juiste netwerk om uw locatie goed in de markt te zetten en brengt u in contact met nieuwe doelgroepen. Daarnaast heeft ons ervaren team veel ervaring met de exploitatie van locaties en placemaking. Wij voorzien u graag van advies.

Hoe het werkt

 • Meld uw locatie aan
  Vul het inschijfformulier in op onze website of stuur een email met een korte beschrijving. Wij nemen contact op en plannen een afspraak om langs te komen en mogelijkheden met u te bespreken.
 • Uw locatie online
  Nadat u alle specificaties heeft aangeleverd, plaatsen wij de locatie inclusief beeldmateriaal op het platform. Vanaf dat moment kunnen opdrachtgevers uw locatie aanvragen.
 • Houd uw locatie up to date
  Beheer uw locatie in een beveiligde omgeving en pas beschikbaarheid aan. Verandert er iets op uw locatie, dan wijzigt u dit eenvoudig.
 • Handel aanvragen eenvoudig af
  Aanvragen komen eerst bij ons binnen. Wij toetsen deze op haalbaarheid en sturen ze vervolgens naar u door om de boeking te voltooien. Geen tijd? Locatiecentrale kan optreden als tussenpersoon voor het afhandelen van aanvragen en verzorgen van contracten.