Vind uw unieke eventlocatie

Locatiecentrale maakt (tijdelijk) leegstaande panden inzichtelijk voor eventmanagers en andere creatieven.


Authentieke, leegstaande locaties lenen zich perfect voor een bijzonder evenement, foto- of filmlocatie. Verlaten fabrieken, leegstaande kantoren, oude kerken en monumenten; Locatiecentrale maakt ze inzichtelijk voor de eventbranche, fotografen en filmmakers. Zo kunnen zij voldoen aan de toenemende vraag naar unieke locaties. Locatiebeheerders en vastgoedeigenaren geven hun pand hiermee meer reuring, wat permanente herbestemming stimuleert.

Wat biedt Locatiecentrale?

 • Verbindend platform voor vastgoedeigenaars en –beheerders enerzijds, en de eventbranche en creatieven anderzijds.
 • Transparant overzicht van unieke (tijdelijk) leegstaande panden met beeldmateriaal, specificaties en plattegronden, waarmee een snelle inschatting gemaakt kan worden van de mogelijkheden.
 • Direct contact tussen vrager en aanbieder, zonder tussenkomst van derden.
 • Indien gewenst, ontzorgen van de beheerder in de afhandeling van aanvragen.
 • Indien gewenst, ondersteunen van organisatoren in vergunningentrajecten, locatiebezoek of advies in technische en facilitaire mogelijkheden op de locatie.

Hoe werkt Locatiecentrale?

Bij het zoeken en vinden van een locatie:

 • Heldere en gebruiksvriendelijke database met functionele informatie over locaties.
 • Direct toetsen van haalbaarheid en beschikbaarheid van de locatie.
 • Direct contact opnemen met beheerder voor prijsopgave.
 • Indien nodig, ondersteuning door locatie-expert mogelijk.

Bij het aanbieden van een locatie:

 • Met een vast bedrag per maand, uw locatie inclusief alle relevante informatie onder de aandacht op Locatiecentrale.nl.
 • Afgeschermde omgeving waarbij beheerders en eigenaren overal kunnen inloggen om aanvragen te bekijken en beschikbaarheid bij te werken.
 • Met het uitgebreidere abonnementsmodel ontzorging van aanvraagtraject door specialisten van Locatiecentrale.

Wie is Locatiecentrale?

Zowel Michael als René hebben jarenlange ervaring op het gebied van locaties en evenementen. Michael als eventmanager bij gerenommeerde eventbureaus en René als locatie-exploitant bij verschillende evenementenlocaties. Zij hebben elkaar gevonden in een gedeelde behoefte aan een centraal platform voor leegstaande locaties, waarbij ingespeeld wordt op de toenemende vraag naar unieke (evenementen)locaties met een verhaal. Met hun expertise bieden ze beheerders én organisatoren aanvullende diensten om hen te ontzorgen bij deze bijzondere, niet alledaagse, locaties.

Img about 01 08a75b34b44a9c8992be61b91832a54098a52360deddea642992e7ca47df6c22

René Schers

René was binnen een grote facilitaire organisatie vijf jaar lang verantwoordelijk voor eventexploitatie van monumentaal erfgoed, waaronder het Nederlands Spoorwegmuseum, Koninklijk Instituut voor de Tropen Amsterdam en het Vredespaleis in Den Haag. Vanaf 2005 is hij oprichter en managing director van De Rijtuigenloods in Amersfoort. Onder zijn leiding is deze voormalige vervallen ‘Wagenwerkplaats’ uitgegroeid tot een succesvolle congres- en evenementenlocatie. Momenteel is hij met RAFT betrokken bij diverse herbestemmingen op het gebied van horeca en eventexploitaties en voor bedrijf BOEi onder andere verantwoordelijk voor de industriële locatie Hazemeijer Hengelo.

Img about 02 a4a3b3cb84d71da9c4dd9f0c62cba865f7cb2c1de19faf1fed78bdeecb9f3af4

Michael Dekker

Michael is de afgelopen 10 jaar werkzaam geweest als projectmanager bij gerenommeerde evenementenbureaus als Dechesne & Boertje, ATP Event Experts en Van+Van. Hier was hij verantwoordelijk voor uiteenlopende eventproducties van multinationals als ING, Pon, Nuon, ARCADIS, Nissan, Rabobank en Schiphol Group. Met zijn expertise heeft hij een uitgebreid netwerk opgebouwd binnen de evenementenmarkt. Momenteel is hij via DEPLEKK betrokken bij diverse evenementenproducties voor o.a. KPN, Volvo, Nike en Volkswagen AG.